Rigatoni de creveți și măsline

Rigatoni de creveți și măsline
Rigatoni cu creveți și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 369 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați hamsii, măsline, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rigatoni cu creveți și măsline, Rigatoni cu pesto de măsline verzi-migdale și brânză Asiago și Rigatoni cu creveți picante.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, căleți usturoiul și ceapa în ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați creveții și vinul; gătiți timp de 3-5 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul, pătrunjelul, coaja de lămâie, sare, piper și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați măsline și hamsii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Scurge pastele; se amestecă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați roșii și pimiento; se întoarce la căldură și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Ornați cu frunze de busuioc dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sauvion Sancerre. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Sauvion Sancerre
Sauvion Sancerre
Sauvion Sancerre se deschide spre culoarea galben pal, cu accent argintii în pahar. Expresiv cu note florale și fructate (fructe exotice), ușor vegetale. Proaspăt, rotund și corpolent; finalul este foarte fructat cu o margine vegetală subiacentă. Se asortează cu raci, homari, creveți și brânză de capră.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista