Rigatoni cu sos Giblet fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 500 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de roșii san marzano, rigatoni, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni cu legume fierte, Spareribs fiert cu Rigatoni, și Sos De Paste Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pancetta intr-un vas mare la foc mediu, amestecand, pana cand este usor crocant, aproximativ 5 minute. Între timp, clătiți măruntaiele de curcan; se toacă în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De Curcan
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați măruntaiele și gâtul în oală; gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și fulgii de ardei roșu; gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă pasta de roșii, usturoiul, frunzele de dafin, rozmarinul și 1 linguriță de sare; gătiți, amestecând, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Zdrobiți roșiile în oală cu mâinile și turnați sucul din cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 3 căni de apă și coaja de parmezan, dacă folosiți. Creșteți căldura la mare, aduceți la fierbere și gătiți 5 minute. Se amestecă, apoi se reduce căldura la minim. Acoperiți parțial și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea cade de pe osul gâtului, 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți gâtul; trageți carnea de pe os, tăiați și întoarceți carnea în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți frunzele de dafin. Se amestecă pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert; adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți și aruncați cu sosul. Sus cu parmezan ras.