Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano

Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano
Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1394 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 278 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare și piper kosher, pesmet, rigatoni rigate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Broccoli prăjit cu usturoi, lămâie și Parmigiano-reggiano, Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, și Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, combinați pesmet, usturoi, rozmarin, migdale și Parmigiano Reggiano. Se condimentează după gust cu sare și piper și se pulsează până se combină, aproximativ 5 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați 1 lingură de unt și pulsați până când untul este distribuit uniform în firimituri, încă aproximativ 5 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Se pune amestecul într-o tigaie saut la foc mediu și se prăjește, amestecând des, până când firimiturile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, gătiți rigatoni conform instrucțiunilor pachetului într-o oală cu apă sărată. Rezervați 1 cană de apă de gătit înainte de a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați apa înapoi în vasul gol pentru paste și aduceți la foc mic. Cubați restul de unt rece și bateți-l puțin câte puțin, pentru a crea o emulsie lăptoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EmulsiiEmulsii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se ia de pe foc și se amestecă rigatoni. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
7
Se toarnă într-un castron de servire și se acoperă cu amestecul de pesmet, Parmigiano Reggiano suplimentar și frunze de rozmarin rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista