Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano

Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1394 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 278 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare și piper kosher, pesmet, rigatoni rigate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Broccoli prăjit cu usturoi, lămâie și Parmigiano-reggiano, Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, și Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, combinați pesmet, usturoi, rozmarin, migdale și Parmigiano Reggiano. Se condimentează după gust cu sare și piper și se pulsează până se combină, aproximativ 5 impulsuri de o secundă.
Adăugați 1 lingură de unt și pulsați până când untul este distribuit uniform în firimituri, încă aproximativ 5 impulsuri.
Se pune amestecul într-o tigaie saut la foc mediu și se prăjește, amestecând des, până când firimiturile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți rigatoni conform instrucțiunilor pachetului într-o oală cu apă sărată. Rezervați 1 cană de apă de gătit înainte de a scurge pastele.
Adăugați apa înapoi în vasul gol pentru paste și aduceți la foc mic. Cubați restul de unt rece și bateți-l puțin câte puțin, pentru a crea o emulsie lăptoasă.
Se ia de pe foc și se amestecă rigatoni. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă într-un castron de servire și se acoperă cu amestecul de pesmet, Parmigiano Reggiano suplimentar și frunze de rozmarin rupte.