Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii,rucola și parmezan

Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii,rucola și parmezan
Rigatoni cu sos picant de cârnați-roșii, rucola și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 832 calorii, 34G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, conserve de roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii și Rucola, Rigatoni de cârnați italieni cu sos de smântână picant, și Cârnați cu Rigatoni în sos de cremă de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa; saut până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați cârnați; gatiti pana se rumeneste, despartindu-se cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
5
Scurgeți picăturile din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați vin, roșii tăiate cubulețe cu suc și roșii zdrobite; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până se răcește, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
VinVin
7
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgere.
9
Se amestecă pastele, rucola, busuiocul și oregano în sos de roșii. Se fierbe la foc mic până se ofilește rucola, amestecând des, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
RucolaRucola
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
PastePaste
10
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista