Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii,rucola și parmezan
Rigatoni cu sos picant de cârnați-roșii, rucola și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 832 calorii, 34G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, conserve de roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii și Rucola, Rigatoni de cârnați italieni cu sos de smântână picant, și Cârnați cu Rigatoni în sos de cremă de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa; saut până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Adăugați cârnați; gatiti pana se rumeneste, despartindu-se cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute.
Scurgeți picăturile din oală.
Adăugați vin, roșii tăiate cubulețe cu suc și roșii zdrobite; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până se răcește, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Se amestecă pastele, rucola, busuiocul și oregano în sos de roșii. Se fierbe la foc mic până se ofilește rucola, amestecând des, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron mare.