Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4

Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4
Rigatoni cu carne de porc picant Calabrese-Style Rag de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 933 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 265 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, și Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul,oregano, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană de pătrunjelun robot de bucătărie până se toacă mărunt;se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Pur și simpluroșiile cu sucuri în procesor; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea peste căldură medie; adăugați cârnați și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați carne de porc măcinată, sezon cu sare șipiper și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz. Folosind o lingură cu fante,transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Creșteți căldura la mediu-mare.
5
Se adaugăamestec de legume conservat la picurareîn oală, condimentați cu sare și gătiți, agitând adesea, până devin aurii, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă pasta de roșii și 1 cană de apă într-un castron mic; se adaugă în oală. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din fundul oalei. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați carne rezervată și roșii pur și1 cană de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a păstra carnea aproape scufundată, până când carnea este delicată, aproximativ 4 ore. Sezon cu salt.DO înainte: Rag-ul se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Lasă să se răcească. Acoperiți și răciți sau congelați până la2 luni. Reîncălziți înainte de a continua.
9
Gatiti pastele intr-o oala mare de sare fierbinteapa, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Adăugați paste și 1/2 cană lichid de gătit pastela sos; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă 3/4 cană Parmesanși restul de 1/4 cană de pătrunjel. Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele. Împărțiți între boluri; acoperiți cu mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista