Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4
Rigatoni cu carne de porc picant Calabrese-Style Rag de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 933 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 265 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, și Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul,oregano, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană de pătrunjelun robot de bucătărie până se toacă mărunt;se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Pur și simpluroșiile cu sucuri în procesor; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea peste căldură medie; adăugați cârnați și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați carne de porc măcinată, sezon cu sare șipiper și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz. Folosind o lingură cu fante,transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Creșteți căldura la mediu-mare.
5
Se adaugăamestec de legume conservat la picurareîn oală, condimentați cu sare și gătiți, agitând adesea, până devin aurii, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se amestecă pasta de roșii și 1 cană de apă într-un castron mic; se adaugă în oală. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din fundul oalei. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați carne rezervată și roșii pur și1 cană de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a păstra carnea aproape scufundată, până când carnea este delicată, aproximativ 4 ore. Sezon cu salt.DO înainte: Rag-ul se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Lasă să se răcească. Acoperiți și răciți sau congelați până la2 luni. Reîncălziți înainte de a continua.
9
Gatiti pastele intr-o oala mare de sare fierbinteapa, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
11
Adăugați paste și 1/2 cană lichid de gătit pastela sos; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă 3/4 cană Parmesanși restul de 1/4 cană de pătrunjel. Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele. Împărțiți între boluri; acoperiți cu mai mult parmezan.