Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4

Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4
Rigatoni cu carne de porc picant Calabrese-Style Rag de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 933 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 265 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, și Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul,oregano, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană de pătrunjelun robot de bucătărie până se toacă mărunt;se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Pur și simpluroșiile cu sucuri în procesor; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea peste căldură medie; adăugați cârnați și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați carne de porc măcinată, sezon cu sare șipiper și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz. Folosind o lingură cu fante,transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Creșteți căldura la mediu-mare.
5
Se adaugăamestec de legume conservat la picurareîn oală, condimentați cu sare și gătiți, agitând adesea, până devin aurii, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se amestecă pasta de roșii și 1 cană de apă într-un castron mic; se adaugă în oală. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din fundul oalei. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați carne rezervată și roșii pur și1 cană de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a păstra carnea aproape scufundată, până când carnea este delicată, aproximativ 4 ore. Sezon cu salt.DO înainte: Rag-ul se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Lasă să se răcească. Acoperiți și răciți sau congelați până la2 luni. Reîncălziți înainte de a continua.
9
Gatiti pastele intr-o oala mare de sare fierbinteapa, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Adăugați paste și 1/2 cană lichid de gătit pastela sos; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă 3/4 cană Parmesanși restul de 1/4 cană de pătrunjel. Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele. Împărțiți între boluri; acoperiți cu mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista