Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de ridiche din cartea de bucate a pieței franceze. Această rețetă servește 2. O porție conține 865 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino, nucșoară, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Alegeți frunzele de ridiche și aruncați-le pe cele ofilite sau decolorate. Spălați în apă rece pentru a îndepărta toate urmele de nisip sau nisip. Se usucă și se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Ridiche
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
În timp ce pastele se gătesc, încălziți un vârtej bun de ulei de măsline de gătit într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele și usturoiul. Gatiti, amestecand des pentru a evita colorarea, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați frunzele de ridiche în tigaie, presărați cu o notă de nucșoară și puțină sare, amestecați și lăsați frunzele să se ofilească scurt la căldură; ar trebui să devină mai întunecate cu o umbră, dar nu mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Ridiche
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc.
8
Când pastele sunt al dente, scurgeți (nu prea bine; păstrând puțin din apa de gătit cu amidon, pastele sunt mai mătăsoase) și adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați un gurgle de ulei de măsline extravirgin și aruncați pentru a combina la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
10
Se presară piper și se împarte între 2 boluri calde de paste sau farfurii de supă. Se acoperă cu brânza și nucile și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat