Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze

Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de ridiche din cartea de bucate a pieței franceze. Această rețetă servește 2. O porție conține 865 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino, nucșoară, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți frunzele de ridiche și aruncați-le pe cele ofilite sau decolorate. Spălați în apă rece pentru a îndepărta toate urmele de nisip sau nisip. Se usucă și se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
În timp ce pastele se gătesc, încălziți un vârtej bun de ulei de măsline de gătit într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați șalotele și usturoiul. Gatiti, amestecand des pentru a evita colorarea, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați frunzele de ridiche în tigaie, presărați cu o notă de nucșoară și puțină sare, amestecați și lăsați frunzele să se ofilească scurt la căldură; ar trebui să devină mai întunecate cu o umbră, dar nu mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se ia de pe foc.
8
Când pastele sunt al dente, scurgeți (nu prea bine; păstrând puțin din apa de gătit cu amidon, pastele sunt mai mătăsoase) și adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați un gurgle de ulei de măsline extravirgin și aruncați pentru a combina la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
10
Se presară piper și se împarte între 2 boluri calde de paste sau farfurii de supă. Se acoperă cu brânza și nucile și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Revista