Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de ridiche din cartea de bucate a pieței franceze. Această rețetă servește 2. O porție conține 865 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino, nucșoară, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți frunzele de ridiche și aruncați-le pe cele ofilite sau decolorate. Spălați în apă rece pentru a îndepărta toate urmele de nisip sau nisip. Se usucă și se toacă aproximativ.
Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când sunt al dente.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți un vârtej bun de ulei de măsline de gătit într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați șalotele și usturoiul. Gatiti, amestecand des pentru a evita colorarea, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați frunzele de ridiche în tigaie, presărați cu o notă de nucșoară și puțină sare, amestecați și lăsați frunzele să se ofilească scurt la căldură; ar trebui să devină mai întunecate cu o umbră, dar nu mai mult.
Când pastele sunt al dente, scurgeți (nu prea bine; păstrând puțin din apa de gătit cu amidon, pastele sunt mai mătăsoase) și adăugați în tigaie.
Adăugați un gurgle de ulei de măsline extravirgin și aruncați pentru a combina la foc mic.
Se presară piper și se împarte între 2 boluri calde de paste sau farfurii de supă. Se acoperă cu brânza și nucile și se servește imediat.