Ricotta Cheesecake
Ricotta Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 326 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta din carton, făină, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 1/2 căni de făină și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un bol; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați apă cu gheață și 1 ou; aruncați cu o furculiță până când este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic grea; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci; răciți 10 minute.
Pentru a pregăti umplutura, așezați brânzeturile într-un bol și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1/4 cană de făină, 3/4 cană de zahăr și următoarele 5 ingrediente (zahăr prin albușuri de ou) în amestecul de brânză; bateți până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 32
Scoateți 1 foaie de folie de plastic. Montați aluatul, înfășurați-l cu partea în sus, într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când umplerea este setată. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă; se răcește pe un suport de sârmă.