Cheesecake cu brânză albastră și nuci
Cheesecake cu brânză albastră și nuci necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 233 de calorii, 6 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 26. Această rețetă de la Taste of Home necesită struguri, biscuiți, piper și ouă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și struguri cu nucă și brânză albastră, salată cu brânză albastră și nuci și pană cu nucă și brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate cremă de brânză și brânză albastră până devine pufoasă.
Adăugați 1 cană de smântână până se omogenizează.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Se amestecă piper.
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 325° timp de 25-30 de minute sau până când centrul este aproape fixat (partea de sus se poate crăpa).
Lăsați să stea pe un grătar timp de 5 minute; se unge cu smântâna rămasă.
Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Ornați cu struguri, fructe stelate și ierburi, dacă doriți.
Serviți cu biscuiți. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Merlotul Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Merlot
Arome și arome delicioase de dulceață de afine, coacăze și prune. Stejarul integrat ridică fructele și completează taninurile medii bogate și un finisaj persistent de stejar vanilat