Rice Rocket Martini

Rice Rocket Martini
Rice Rocket Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cuburi de gheață, vodcă de orez, chutney de mango și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creepy Eyeball Martini (Litchi Matchan și Martini portocalii de sânge), Unt de arahide și jeleu Martini (AKA PB & J Martini), și Sandwich Cu Rachete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele într-un agitator de cocktail. Se agită de aproximativ 10 ori și se toarnă într-un pahar de martini răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista