Rice blinele: Crespelle di Riso

Rice blinele: Crespelle di Riso
Rice blinele: Crespelle di Riso este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți scorțișoară, făină, coajă de 1 portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Riso e lenticchie (orez și linte), Insalata di riso con w untracrstel (salată de orez cu cârnăciori), și Torta di Riso e Zucchine (orez și dovlecei Crostata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul, laptele, 2-1/2 căni de apă, un vârf de sare și coaja de portocală într - o cratiță de 10 până la 12 inci. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi întoarceți focul la minim, amestecând constant. Gatiti pana cand orezul este moale si a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați orezul fiert pe un platou de servire și lăsați-l să stea peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
3
A doua zi, scoateți bucățile de coajă de portocală din orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Așezați orezul, ricotta și făina într-un castron mare și amestecați pentru a combina bine. Continuați să amestecați până când ați format o pastă bine amestecată și fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Folosind o lingură sau o spatulă de lemn, întindeți orezul pe o farfurie plată sau pe o tăietură de lemn pe care o puteți păstra la îndemână în timp ce prăjiți. Orezul trebuie întins într-un strat gros de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Tăiați orezul în fâșii de aproximativ 2 inci lungime și 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 de grade. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă feliile de pastă de orez și puneți-le în uleiul fierbinte. Pentru ca feliile să rămână intacte, utilizați o spatulă plată, cu fante, pentru a ridica și transfera feliile. Prăjiți crespelle până se rumenesc. Folosiți aceeași spatulă cu fante pentru a îndepărta clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite. Lăsați blinele să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Între timp, încălziți mierea și apa rămasă într-o cratiță mică la foc mediu. Înmuiați fiecare fritter în mierea caldă, îndepărtați-o și așezați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Presărați prăjiturile înmuiate cu zahăr și scorțișoară și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista