Ribeye cu ciuperci
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Mushroom Ribeyes ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și cetogenă de încercat. Pentru 5,66 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50 g de proteine , 44 g de grăsimi și un total de 619 de calorii . Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de fripturi de vită, ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este bun. Risotto cremos cu ciuperci , aburind, friptură cu sos de ciuperci și capace de ciuperci umplute Alouette® sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Stropiți fripturile cu sare și piper asezonate. Într-o tigaie mare, rumeniți fripturile pe ambele părți în ulei.
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt.
În aceeași tigaie, căliți ceapa și ciupercile până se înmoaie. Cu lingura peste fripturi. Pregătiți amestecul de sos conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă cu smântână.
Se toarnă peste fripturi.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).