Rib-Eye marinat în usturoi, ardei iute Anaheim și Oregano proaspăt
Rib-Eye marinat în usturoi, ardei iute Anaheim și Oregano proaspăt necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 282 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți ardei iute anaheim, frunze de oregano, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardei iute Anaheim umplute cu carne de porc crocantă, Pește prăjit marinat în usturoi, oțet, Oregano și chimen, și Filet de porc marinat în usturoi, lămâie și Oregano cu salată grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul, ardeii iute, oregano și uleiul într-un vas mare de copt.
Adăugați fripturile și întoarceți-le pentru a acoperi marinada. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 4 ore și până la 8 ore.
Grătar de căldură la mare.
Scoateți fripturile din frigider cu 30 de minute înainte de grătar pentru a scoate frigul.
Se scoate din marinată și se condimentează Liberal pe ambele părți cu sare și piper. Grătați fripturile pe ambele părți până se rumenesc și ușor carbonizate și fierte până la mediu-rare și un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade F.
Scoateți de pe grătar pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească, ușor acoperită cu folie, timp de 10 minute. Feliați în felii groase de 1/2 inci și serviți.