Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Rhubarb Mandarin Crisp. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 426 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, rubarbă, tapioca de gătit rapid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rhubarb Crisp, Rhubarb Crisp, și Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați rubarba, zahărul și tapioca; lăsați să stea 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Tapioca
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Sus cu portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, ovăzul, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; presărați uniform peste portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Coaceți la 350 de minute timp de 40 de minute sau până când blatul se rumeneste.