Rhode Island Supă De Scoici
Rhode Island supă de scoici este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 435 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți piper, ceapă, cartofi de aur yukon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rhode Island Supă De Scoici, Rhode Island Stil Supă De Scoici, și Legume Prăjite Rhode Island Supă De Scoici.
Instrucțiuni
Clătiți scoicile de mai multe ori sub apă curgătoare rece.
Transferați într-o oală mare și adăugați 3 1/2 căni de apă. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se acoperă și se gătește până se deschid scoicile, aproximativ 8 minute.
Scoateți scoicile cu o lingură pliată și transferați-le într-un castron adânc în timp ce se deschid; acoperiți cu folie de plastic, astfel încât să nu se usuce. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol mare. Ștergeți oala, apoi turnați bulionul strecurat înapoi în oală.
Între timp, puneți slănina într-o tigaie mare și acoperiți cu aproximativ 2 centimetri de apă. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți 10 minute; scurgeți, apoi întoarceți slănina în tigaie.
Adăugați 1 lingură de unt și gătiți până când slănina începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Transferați slănina în oală cu bulionul. Ștergeți tigaia.
Adăugați restul de 1 lingură de unt, ceapa și țelina în tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este translucidă, aproximativ 6 minute.
Adăugați amestecul de ceapă și țelină în bulion împreună cu cartofii. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă sosul Worcestershire și 1/2 linguriță de piper alb.
În timp ce cartofii se gătesc, scoateți scoicile din cochilii și tocați aproximativ.
Adăugați scoicile în supă și gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut. Puneți supa în boluri și acoperiți cu pătrunjel tocat.
Pe porție: Calorii: 434; grăsime totală: 23 grame; grăsimi saturate: 9 grame; proteine: 21 grame; carbohidrați totali: 37 grame; zahăr: 2 grame; fibră: 3 grame; Colesterol: 65 miligrame; Sodiu: 858 miligrame
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.