Rețetă de tort de cafea cu piersici fără gluten cu Topping de Streusel
Reteta de tort de cafea cu piersici fara gluten cu Topping Streusel ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 298 calorii. Dacă aveți la îndemână nucșoară, piersici, amidon de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă de la glutenfreegoddess.blogspot.com are 436 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort de cafea fără Gluten cu Topping de Streusel, Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel, și Tort de cafea cu piersici cu Topping de Streusel pentru rețete similare.