Rețetă De Somon La Cuptor Cu Lămâie Cu Sparanghel Și Bulgur
Rețeta de somon la cuptor cu lămâie cu sparanghel și Bulgur este o fără lactate rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 103 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de file de somon, lămâie, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă De Salată Bulgur Minty Cu Somon Și Castraveți, Sparanghel mormăit cu somon de lămâie, și Sparanghel de lămâie sănătos și împachetări de somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-un vas de copt mare, superficial, combinați bulgurul, bulionul și lingurița fiecare sare și piper. Aranjați sparanghelul într-un singur strat deasupra, apoi așezați somonul deasupra sparanghelului. Condimentați somonul cu linguriță sare și linguriță piper și acoperiți cu lămâia.Acoperiți bine vasul de copt cu folie și coaceți până când bulgurul și sparanghelul sunt fragede și somonul este gătit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bulgur
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
2
Serviți somonul cu bulgurul și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.