Rețetă De Sandviș Indian Toastie

Rețetă De Sandviș Indian Toastie
Reteta indian Toastie Sandwich reteta ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă face 1 porții cu 569 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine sandwich, roșii, fasole mung încolțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Sandwich Indian s, Bombay Veg Sandwich - cum se face sandwich de legume - Indian Street Food s, și Rețetă Indiană Mee Goreng pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate25
Revista