Rețetă De Salată De Quinoa Cu Sfeclă Prăjită, Năut, Spinac Pentru Copii
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Rețeta de salată de Quinoa cu sfeclă prăjită, năut, Spinac pentru copii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la glutenfreegoddess.blogspot.com are 793 de fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de portocale stors, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Prăjită Cu Fasole Verde, Năut Și Charmo, Roșii, năut și Quinoa prăjită, și Sfeclă prăjită și salată de portocale de sânge cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Iată cum să gătești quinoa într-un aragaz de orez. În timp ce quinoa se gătește, prăjiți sfecla într-o tigaie de prăjire de dimensiuni medii, combinând sfecla cu un strop de ulei de măsline și presărați sare de mare.
Așezați tigaia în centrul cuptorului și prăjiți până când sfecla este fragedă (aproximativ 45 de minute).
Scoateți sfecla din tigaia fierbinte și lăsați-le deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, frecați pielea.
Tăiați sfecla în bucăți de mușcătură.