Rețetă De Salată De Fasole Verde Și Ceapă Prăjită
Rețeta de salată de fasole verde și ceapă prăjită este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de coriandru, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rețetă De Salată De Fasole Verde De Vară, Rețetă De Salată De Quinoan Și Fasole Verde, și Caserola de fasole verde-ciuperci fără Gluten cu inele de ceapă prăjită în stil Panko.