Rețetă De Pizza Cu Ceapă De Primăvară La Grătar

Rețetă De Pizza Cu Ceapă De Primăvară La Grătar
Reteta de pizza cu ceapa de primavara la gratar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 100g de grăsime, și un total de 970 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză de capră, fasole fava și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Broccolini-rețetă de supă de ceapă de primăvară, ceapă de primăvară caramelizată + pizza de fenicul cu crustă de bere #pizzaweek, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa de primăvară șiusturoi și gătiți, amestecând ocazional până când ceapa este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Lasă să se răcească. Faceți o vinagretă plasând muștarul și oțetul într-un castron nereactiv. În timp ce bateți constant, adăugați încetulei.Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte. Preîncălziți grătarul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Intindeti aluatul pe o coaja de pizza presarata cu faina la grosime inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Periați aluatul cu ulei de măsline și puneți-l pe grătar. Gatiti 1 minute pana cand fundul este usor auriu. Flip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se întindepe piureul de ceapă de primăvară până laacoperiți. Gatiti pana cand crusta este frumoasaaur. Aruncați ingredientele salatei cu cantitatea dorită devinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Așezați pe pizzacrusts și serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista