Rețetă De Pizza Cu Ceapă De Primăvară La Grătar

Reteta de pizza cu ceapa de primavara la gratar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 100g de grăsime, și un total de 970 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză de capră, fasole fava și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Broccolini-rețetă de supă de ceapă de primăvară, ceapă de primăvară caramelizată + pizza de fenicul cu crustă de bere #pizzaweek, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și untul.
Adăugați ceapa de primăvară șiusturoi și gătiți, amestecând ocazional până când ceapa este foarte moale.
Lasă să se răcească. Faceți o vinagretă plasând muștarul și oțetul într-un castron nereactiv. În timp ce bateți constant, adăugați încetulei.Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte. Preîncălziți grătarul
Intindeti aluatul pe o coaja de pizza presarata cu faina la grosime inch.
Periați aluatul cu ulei de măsline și puneți-l pe grătar. Gatiti 1 minute pana cand fundul este usor auriu. Flip.
Se întindepe piureul de ceapă de primăvară până laacoperiți. Gatiti pana cand crusta este frumoasaaur. Aruncați ingredientele salatei cu cantitatea dorită devinaigrette.
Așezați pe pizzacrusts și serviți imediat.