Rețetă De Bulion De Vită Și Tăiței În Stil Vietnamez

Rețetă De Bulion De Vită Și Tăiței În Stil Vietnamez
Rețeta de bulion de vită și tăiței în stil vietnamez ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 278 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,67 USD pe porție. Această rețetă de la kitchendaily.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de tăiței largi de orez, sos de soia, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Bulion de vită și tăiței în stil vietnamez, Supă De Tăiței De Vită În Stil Vietnamez, și Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista