Rețetă De Budincă De Orez Cu Caramel

Rețetă De Budincă De Orez Cu Caramel
Reteta de budinca de orez Caramel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 20 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr tos, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rețetă de budincă de pâine cu sos de caramel portocaliu, Budinca De Orez Caramel, și Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos-Caramel.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert, adăugați orezul și gătiți-l timp de 2 minute. Se strecoară și se lasă deoparte.Împărțiți păstaia de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați păstăia și semințele într-o cratiță mare cu laptele, zahărul și sarea și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă orezul și se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute, amestecând ocazional pentru a vă asigura că orezul nu se lipește de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți de pe foc când tot lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Scoateți păstaia de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6
Adăugați gălbenușurile de ou, reveniți la plită și încălziți ușor încă câteva minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Se ia de pe foc, se amestecă untul și se lasă la cool.To faceți sosul de caramel, încălziți zahărul într-o cratiță la foc mediu. Fii cu ochii pe el și amestecă frecvent pentru a te asigura că zahărul nu arde. Când zahărul s-a topit scoateți tigaia de pe foc, lăsați să se răcească aproximativ un minut, apoi turnați încet smântâna și amestecați până când aveți un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă budinca de orez în feluri de mâncare individuale mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Serviți sosul de caramel pe lateral pentru ca oaspeții să-l adauge pe al lor.Încercați aceste rețete de budincă pe Food Republic:rețetă de budincă de orez negru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Orez NegruOrez Negru
10
Rețetă De Budincă Cu Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
StoutStout
11
Rețetă De Budincă De Banane Netedă Și Mătăsoasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista