Restul de curcan Tamales este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați masa harina, praf de chili, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Rest De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bucătar Bun Rămas #36, Supă simplă de tăiței de curcan rămasă și încă 7 supă de curcan rămasă s, și Curcan Rămas? Încercați acest curcan ușor picant și chili de fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați cojile de porumb într-un bol cu apă caldă până se înmoaie, aproximativ 1 oră; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă masa, 1 lingură boia de ardei, 1 lingură praf de chili, praf de usturoi, 1 linguriță chimen și 1 linguriță sare împreună într-un bol. Se amestecă uleiul de porumb în amestecul masa. Măsurați 1/2 cană bulion de curcan și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bulion De Curcan
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați bulionul rămas, 1 cană la un moment dat, în amestecul masa până când aluatul este neted și consistența untului gros de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie si translucid, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați curcan, 1 linguriță boia de ardei, oregano, 1 linguriță chimen, 1 linguriță praf de chili, 1 linguriță sare, piper negru și piper cayenne. Se amestecă rezervat 1/2 cană bulion de curcan în umplutură până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bulion De Curcan
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Lingură 1 lingură de aluat în centrul fiecărei coji de porumb. Umplutură superioară cu 1 umplutură de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Rola coji în jurul aluat și de umplere, tucking partea de jos a cojii în tamale. Legați o bandă sau o sfoară de coajă de porumb în jurul fiecărei tamale pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere. Stați tamalele în poziție verticală în abur, acoperiți și aburiți până când sunt fierte, aproximativ 1 oră.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.