Resturi De Jelly Bean Pop-Tarte

Resturi De Jelly Bean Pop-Tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați resturile de Jelly Bean Pop-Tarts. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 492 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare, smântână grea, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide și tarte pop cu jeleu, Tarte De Mic Dejun Cu Jeleu De Struguri, și Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; setat în lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați unt și amestecați cu o furculiță, un tăietor de patiserie sau cu mâinile. Se amestecă până când amestecul este destul de grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Adăugați smântâna, puțin câte puțin, amestecând ușor aluatul după fiecare adăugare, până când aluatul este suficient de coeziv pentru a forma o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi, gros de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați dreptunghiuri aproximativ de dimensiunea cardurilor index (3-x5-inci) sau mai mici dacă preferați o porțiune mai modestă. Asigurați-vă că aveți un număr par de decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
7
Așezați boabele de jeleu în rânduri îngrijite de-a lungul jumătății dreptunghiurilor, formând modele de culoare, dacă doriți. Câte fasole se potrivesc pe dreptunghiurile dvs. de patiserie vor varia în funcție de marcă; am reușit să obțin 4 rânduri de 4 boabe de jeleu pe fiecare dreptunghi. Asigurați-vă că lăsați aproximativ jumătate de centimetru gol pe toate părțile patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
8
Așezați dreptunghiurile rămase de aluat deasupra celor cu jeleu. Sertizați toate cele patru margini cu mâna sau cu o furculiță pentru a vă asigura că umplutura nu se va scurge. Faceți câteva găuri în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați torturile pe foaia de copt pregătită și coaceți până când devin aurii pe margini, 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
În timp ce torturile se răcesc, pregătește-ți glazura; combinați zahărul cofetarilor cu smântâna. După ce torturile s-au răcit, stropiți glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
12
Garnisiți cu stropi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista