Resturi De Jelly Bean Pop-Tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați resturile de Jelly Bean Pop-Tarts. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 492 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare, smântână grea, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide și tarte pop cu jeleu, Tarte De Mic Dejun Cu Jeleu De Struguri, și Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; setat în lateral.
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Adăugați unt și amestecați cu o furculiță, un tăietor de patiserie sau cu mâinile. Se amestecă până când amestecul este destul de grosier.
Adăugați smântâna, puțin câte puțin, amestecând ușor aluatul după fiecare adăugare, până când aluatul este suficient de coeziv pentru a forma o bilă.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi, gros de aproximativ 1/8 inch.
Tăiați dreptunghiuri aproximativ de dimensiunea cardurilor index (3-x5-inci) sau mai mici dacă preferați o porțiune mai modestă. Asigurați-vă că aveți un număr par de decupaje.
Așezați boabele de jeleu în rânduri îngrijite de-a lungul jumătății dreptunghiurilor, formând modele de culoare, dacă doriți. Câte fasole se potrivesc pe dreptunghiurile dvs. de patiserie vor varia în funcție de marcă; am reușit să obțin 4 rânduri de 4 boabe de jeleu pe fiecare dreptunghi. Asigurați-vă că lăsați aproximativ jumătate de centimetru gol pe toate părțile patiseriei.
Așezați dreptunghiurile rămase de aluat deasupra celor cu jeleu. Sertizați toate cele patru margini cu mâna sau cu o furculiță pentru a vă asigura că umplutura nu se va scurge. Faceți câteva găuri în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Așezați torturile pe foaia de copt pregătită și coaceți până când devin aurii pe margini, 7 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
În timp ce torturile se răcesc, pregătește-ți glazura; combinați zahărul cofetarilor cu smântâna. După ce torturile s-au răcit, stropiți glazura deasupra.
Garnisiți cu stropi, dacă doriți.