Resturi De Jelly Bean Pop-Tarte

Resturi De Jelly Bean Pop-Tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați resturile de Jelly Bean Pop-Tarts. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 492 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare, smântână grea, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide și tarte pop cu jeleu, Tarte De Mic Dejun Cu Jeleu De Struguri, și Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; setat în lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați unt și amestecați cu o furculiță, un tăietor de patiserie sau cu mâinile. Se amestecă până când amestecul este destul de grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Adăugați smântâna, puțin câte puțin, amestecând ușor aluatul după fiecare adăugare, până când aluatul este suficient de coeziv pentru a forma o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi, gros de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați dreptunghiuri aproximativ de dimensiunea cardurilor index (3-x5-inci) sau mai mici dacă preferați o porțiune mai modestă. Asigurați-vă că aveți un număr par de decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
7
Așezați boabele de jeleu în rânduri îngrijite de-a lungul jumătății dreptunghiurilor, formând modele de culoare, dacă doriți. Câte fasole se potrivesc pe dreptunghiurile dvs. de patiserie vor varia în funcție de marcă; am reușit să obțin 4 rânduri de 4 boabe de jeleu pe fiecare dreptunghi. Asigurați-vă că lăsați aproximativ jumătate de centimetru gol pe toate părțile patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Așezați dreptunghiurile rămase de aluat deasupra celor cu jeleu. Sertizați toate cele patru margini cu mâna sau cu o furculiță pentru a vă asigura că umplutura nu se va scurge. Faceți câteva găuri în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați torturile pe foaia de copt pregătită și coaceți până când devin aurii pe margini, 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
În timp ce torturile se răcesc, pregătește-ți glazura; combinați zahărul cofetarilor cu smântâna. După ce torturile s-au răcit, stropiți glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
12
Garnisiți cu stropi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista