Rendang De Carne De Vită Din Malaezia
Rendang de carne de vită din Malaezia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 569 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 258 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de coriandru, apă, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de vită Rendang stil malaezian, Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți nuca de cocos într-un wok uscat, amestecând continuu până se rumenesc. Se lasă deoparte să se răcească.
Folosind un blender sau un robot de bucătărie, amestecați șalotele, usturoiul, ardeii iute, ghimbirul și iarba de lămâie într-o pastă groasă.
Se macină coriandrul, feniculul, chimenul și nucșoara.
Folosind wok-ul, prăjiți pasta de șalotă în puțin ulei timp de câteva minute.
Adăugați coriandrul măcinat, feniculul, chimenul și nucșoara; gatiti timp de 3 pana la 4 minute, amestecand continuu.
Adăugați carne de vită; gatiti la foc mediu inca 3 pana la 4 minute, sau pana cand carnea se rumeneste.
Se amestecă zahărul, nuca de cocos, cuișoarele, bățul de scorțișoară , laptele de cocos și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului a dispărut și carnea este fragedă (aproximativ 1 oră). Condimentează cu sare după gust.