Red Snapper Ceviche

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Ceviche cu Snapper roșu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de suc de portocale, suc de lămâie, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Red Snapper Ceviche, și Ceviche Snapper Roșu Cu Jalapeno Și Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Într-un castron din nonaluminiu, amestecați împreună sucurile de portocale, lămâie și lime. Condimentează cu sare și suficient zahăr pentru a echilibra acidul sucurilor de citrice.Verificați fileul de pește pentru oase eronate, apoi tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați la amestecul de suc de citrice, scufundând complet peștele. Acoperiți și refrigerați timp de 1 hour.In într-un castron, combinați roșiile, avocado, ceapa, castravetele, ardeii iute, după gust, menta și coriandru și amestecați ușor pentru a combina.
Transferați peștele într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă câteva secunde, apoi adăugați peștele în amestecul de roșii și amestecați ușor.
Stropiți cu uleiul, gustați și reglați condimentul cu sare.Împărțiți ceviche-ul între pahare de martini sau boluri mici de sticlă și garnisiți cu crenguțele de mentă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.