Red Hook Ceviche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America de Sud, așa că încercați Red Hook Ceviche. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 60 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cilantro, jalapeno, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Cârligul Stâng, și Cârlig, linie' n ' Sinker Mix.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați creveți și gătiți până când devin roz, aproximativ 1 1/2 minute, apoi transferați într-o baie de gheață. Când este suficient de rece pentru a manipula, tocați aproximativ și puneți-o într-o pungă mare de plastic cu scoici. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, sucul de lămâie, zahărul și sarea împreună până când sarea este dizolvată. Amestecați jalapenos, cilantro și ceapă roșie pentru a combina, apoi adăugați amestecul în pungă cu scoici și creveți.
Puneți punga la frigider pentru a marina cel puțin 2 ore înainte de servire.