Recolta-Strudele De Fructe De Festival
Harvest-Festival Strudels de fructe este un fără lactate desert. Această rețetă servește 16 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, coajă de portocală, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Recolta-Strudele De Fructe De Festival, Festivalul Recoltei pe o farfurie -salată de dovlecei și ouă de găină, și Recoltați Plăcintă Cu Fructe Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți amestecul de fructe timp de 35 de minute sau până când lichidul este absorbit, amestecând ocazional.
Scoateți amestecul de fructe de pe foc și amestecați mărul. Răciți, descoperiți și aruncați bățul de scorțișoară.
Combinați margarina și uleiul într-o cratiță mică; gatiti la foc mic pana se topeste marga-rine, amestecand bine.
Combinați pesmetul și nucșoara într-un castron mic.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca) și periați ușor cu amestec de margarină.
Presărați 1 1/2 lingurițe din amestecul de pesmet pe lungime în secțiunea centrală de 4 inci a phyllo. Lingură 1/3 cană de amestec de fructe pe amestecul de pesmet la aproximativ 2 inci de la un capăt scurt, răspândind amestecul de fructe pentru a forma un dreptunghi de 4 x 2 inci. Îndoiți o parte lungă pe filo peste umplutură și repetați cu altă parte lungă, suprapusă filo. Începând de la marginea scurtă cu umplutură, înfășurați moda phyllo jelly-roll. (Nu rulați bine, altfel strudelul se poate despica.)
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor strudelul cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de filo, amestec de margarină, amestec de pesmet și amestec de fructe.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când strudelul se rumeneste.
Se servește cald sau la temperatura camerei.