Recolta Nectar Cocktail

Recolta Nectar Cocktail
Reteta recolta Nectar Cocktail este gata în aproximativ 1 minut și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 151 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o băutură. Un amestec de rom, băutură carbogazoasă lămâie-lime, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cocktail cu picătură de lămâie pe stânci și îndulcit cu Nectar de Agave, Marele Cocktail de migrație cu lichior de Nectar Mariposan Agave pentru # FridayCocktails, și 4 iulie Cocktail de zmeură, alb și afine la masă de la Harvest Spirits pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În1 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista