Rebecchini (sandvișuri cu mămăligă fierbinte) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 404 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, mămăligă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 1 foaie mare de cookie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Ungeți foaia de prăjituri cu ulei vegetal și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Într-o cratiță medie, încălziți apa pentru a fierbe și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Șoptind puternic, turnați polenta încet într-un flux subțire și apoi gătiți până destul de gros, aproximativ 1 minut, trecând la un băț de lemn pentru a amesteca pe măsură ce polenta se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă polenta pe foaia de prăjituri și se întinde plat până când acoperă foaia, aproximativ 1-8 - până la 1/4-inch grosime. Se lasă să se răcească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Clătiți hamsiile și îndepărtați capetele, aripioarele și oasele. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu cu usturoi și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați hamsii și caperele și amestecați până se rup în pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Se toarnă 3 inci de ulei într-o tigaie înaltă de 6 inci și se încălzește la 360 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați polenta în runde de 2 inci folosind un pahar de grappa sau tăietori de prăjituri, producând aproximativ 40 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rulou Cu Fructe
Grappa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți Sotați, Decojiți
10
Așezați 1/4 linguriță amestec de hamsie pe un disc de mămăligă și faceți un sandwich acoperind cu un al doilea disc de mămăligă. Dragați fiecare sandwich în făină, apoi în ou și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Continuați până când toate sandvișurile sunt terminate și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)