Rebecchini (Sandvișuri Cu Mămăligă Fierbinte)
Rebecchini (sandvișuri cu mămăligă fierbinte) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 404 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, mămăligă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 foaie mare de cookie
Ungeți foaia de prăjituri cu ulei vegetal și dați deoparte.
Într-o cratiță medie, încălziți apa pentru a fierbe și adăugați sare.
Șoptind puternic, turnați polenta încet într-un flux subțire și apoi gătiți până destul de gros, aproximativ 1 minut, trecând la un băț de lemn pentru a amesteca pe măsură ce polenta se îngroașă.
Se toarnă polenta pe foaia de prăjituri și se întinde plat până când acoperă foaia, aproximativ 1-8 - până la 1/4-inch grosime. Se lasă să se răcească 1 oră.
Clătiți hamsiile și îndepărtați capetele, aripioarele și oasele. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu cu usturoi și gătiți până se rumenesc.
Adăugați hamsii și caperele și amestecați până se rup în pastă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Se toarnă 3 inci de ulei într-o tigaie înaltă de 6 inci și se încălzește la 360 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați polenta în runde de 2 inci folosind un pahar de grappa sau tăietori de prăjituri, producând aproximativ 40 de bucăți.
Așezați 1/4 linguriță amestec de hamsie pe un disc de mămăligă și faceți un sandwich acoperind cu un al doilea disc de mămăligă. Dragați fiecare sandwich în făină, apoi în ou și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Continuați până când toate sandvișurile sunt terminate și serviți fierbinte.