Rccclairs
Ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, ganache de ciocolată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Eclairs, Eclairs, și Rccclairs.
Instrucțiuni
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Folosind un creion și o riglă, marcați ușor optsprezece dreptunghiuri de 1 pe 5 inci ca șabloane pentru tubulatura PCR. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund mediu (1/2 sau 5/8 inch).
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o cratiță medie, combinați laptele, apa, untul, zahărul și sarea. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu.
Folosind o lingură de lemn, amestecați făina și amestecați energic la foc mic până când aluatul este foarte gros și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 3 minute. O parte din umiditate ar trebui să se evapore.
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți cu viteză medie timp de 1 minut, apoi începeți să adăugați ouăle, pe rând. Opriți și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Odată ce ouăle sunt adăugate, ridicați viteza la viteză mare și bateți timp de 1 minut pentru a adăuga puțin aer suplimentar pentru a construi structura.
Transferați o parte din aluat în punga de patiserie. Pipeți cu grijă fâșii înalte de aluat pentru a se potrivi șabloanelor. Benzile ar trebui să aibă o înălțime de aproximativ 3/4 inch, astfel încât să se ridice suficient. Când toate sunt conducte, periați fiecare mașină de spălat cu ou cu o perie de patiserie. Periați ușor partea din spate a unei furculițe de-a lungul fiecărui pcerclair pentru a face caneluri pe lungimea lor. Acest lucru îi ajută să se coacă uniform. Puteți răzui și re-pipa orice greșeli, dar acestea nu vor crește la fel de bine.
Coaceți aluatul timp de 15 minute fără a deranja. Opriți cuptorul și lăsați-le în interior până când se rumenesc și se simt ușoare și goale, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Străpungeți imediat fiecare capăt al pcercclairs cu capătul mare al unui bețișor pentru a elibera aburul.
Transferați PCR-urile pe suporturi de sârmă și lăsați-le să se răcească complet.
Pentru a termina PCR-urile, montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 1/4 inch și umpleți fiecare cu cremă de patiserie care a fost bătută netedă. Umpleți cu grijă cuptoarele cu cremă de patiserie, introducându-l în orificiul de la capăt fără a-l lăsa să se scurgă, dar asigurându-vă că există cremă de patiserie pe tot parcursul cuptorului.
Încălziți ganache - ul până când curge ușor. Puteți adăuga puțină apă caldă pentru a o subția.
Se toarnă ganache într-un castron puțin adânc. Scufundați partea de sus a fiecărui calduros umplut în ganache, lăsând excesul să se scurgă. Setați PCR-urile finite pe rafturile de sârmă să se usuce. Odată ce ganache-ul este uscat, serviți imediat pcercclairs sau dați-l la frigider timp de până la 3 ore.
Se toarnă laptele într-o oală medie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Puneți fasolea și în lapte.
Încălziți laptele până aproape fierbe (bulele vor începe să se formeze la margini). Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră dacă timpul permite, altfel procedați conform instrucțiunilor.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează. Puneți vasul pe un prosop de bucătărie sau pe o suprafață nonsidă și bateți ouăle în timp ce turnați aproximativ 1/2 cană din laptele fierbinte în ele pentru a se tempera. Se toarnă treptat restul de lapte, amestecând constant.
Se toarnă conținutul vasului în tigaie și se pune la foc mediu-mic.
Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere lenta, aproximativ 2 minute. Strecurați imediat crema de patiserie printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient curat. Aruncați fasolea de vanilie sau spălați-o și refolosiți-o.
Lăsați crema de patiserie să se răcească la temperatura camerei, 10 minute, apoi amestecați untul. Vrei ca untul să fie încorporat fără a fi topit.
Acoperiți crema de patiserie cu folie de plastic, apăsând-o direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste bine, cel putin 1 ora si pana la 3 zile.Pentru crema de patiserie cu ciocolată: încălziți 2 linguri de Ganache de ciocolată pentru fiecare 1 cană de cremă de patiserie. Amestecați-le împreună până se încorporează. Se dă la frigider până se răcește complet.
Combinați ciocolata și zahărul pudră într-un castron rezistent la căldură. Într-o cratiță la foc mediu, aduceți crema la foc mic.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se dizolvă zahărul. Cuibărește vasul peste o tigaie cu apă clocotită pentru a face un bain-marie.
Se încălzește, amestecând, până când toată ciocolata se topește și amestecul este neted.
Scoateți vasul de pe foc.
Bateți gălbenușurile împreună într-un castron mic rezistent la căldură.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană din amestecul de ciocolată topită în gălbenușuri în timp ce se bate, pentru a le tempera.
Se toarnă amestecul călit de gălbenuș de ou înapoi în tigaia cu ciocolată și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați untul și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă ganache fierbinte printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas curat rezistent la căldură.
Utilizați ganache-ul imediat sau transferați-l într-un recipient etanș și dați-l la frigider timp de până la 2 săptămâni. Ganache nu îngheață bine.Notă: când ganache este răcit, se întărește rapid la un solid. Pentru a reîncălzi ganache pentru turnare sau răspândire, scoateți într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut. Apoi, cuptorul cu microunde pe o putere de 50% pentru intervale de 10 secunde, amestecând între fiecare, până când ganache atinge consistența dorită. De obicei, va trebui să adăugați 1 sau 2 linguri de apă fierbinte pentru a slăbi o ganache rece. Pentru o strălucire lucioasă, trebuie să se întoarcă la mixer pentru a bate.