Rccclairs

Rccclairs
Ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, ganache de ciocolată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Eclairs, Eclairs, și Rccclairs.

Instrucțiuni

1
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Folosind un creion și o riglă, marcați ușor optsprezece dreptunghiuri de 1 pe 5 inci ca șabloane pentru tubulatura PCR. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund mediu (1/2 sau 5/8 inch).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o cratiță medie, combinați laptele, apa, untul, zahărul și sarea. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Folosind o lingură de lemn, amestecați făina și amestecați energic la foc mic până când aluatul este foarte gros și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 3 minute. O parte din umiditate ar trebui să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți cu viteză medie timp de 1 minut, apoi începeți să adăugați ouăle, pe rând. Opriți și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Odată ce ouăle sunt adăugate, ridicați viteza la viteză mare și bateți timp de 1 minut pentru a adăuga puțin aer suplimentar pentru a construi structura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați o parte din aluat în punga de patiserie. Pipeți cu grijă fâșii înalte de aluat pentru a se potrivi șabloanelor. Benzile ar trebui să aibă o înălțime de aproximativ 3/4 inch, astfel încât să se ridice suficient. Când toate sunt conducte, periați fiecare mașină de spălat cu ou cu o perie de patiserie. Periați ușor partea din spate a unei furculițe de-a lungul fiecărui pcerclair pentru a face caneluri pe lungimea lor. Acest lucru îi ajută să se coacă uniform. Puteți răzui și re-pipa orice greșeli, dar acestea nu vor crește la fel de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți aluatul timp de 15 minute fără a deranja. Opriți cuptorul și lăsați-le în interior până când se rumenesc și se simt ușoare și goale, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Străpungeți imediat fiecare capăt al pcercclairs cu capătul mare al unui bețișor pentru a elibera aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați PCR-urile pe suporturi de sârmă și lăsați-le să se răcească complet.
8
Pentru a termina PCR-urile, montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 1/4 inch și umpleți fiecare cu cremă de patiserie care a fost bătută netedă. Umpleți cu grijă cuptoarele cu cremă de patiserie, introducându-l în orificiul de la capăt fără a-l lăsa să se scurgă, dar asigurându-vă că există cremă de patiserie pe tot parcursul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Încălziți ganache - ul până când curge ușor. Puteți adăuga puțină apă caldă pentru a o subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Se toarnă ganache într-un castron puțin adânc. Scufundați partea de sus a fiecărui calduros umplut în ganache, lăsând excesul să se scurgă. Setați PCR-urile finite pe rafturile de sârmă să se usuce. Odată ce ganache-ul este uscat, serviți imediat pcercclairs sau dați-l la frigider timp de până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Se toarnă laptele într-o oală medie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți fasolea și în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Încălziți laptele până aproape fierbe (bulele vor începe să se formeze la margini). Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră dacă timpul permite, altfel procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează. Puneți vasul pe un prosop de bucătărie sau pe o suprafață nonsidă și bateți ouăle în timp ce turnați aproximativ 1/2 cană din laptele fierbinte în ele pentru a se tempera. Se toarnă treptat restul de lapte, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă conținutul vasului în tigaie și se pune la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere lenta, aproximativ 2 minute. Strecurați imediat crema de patiserie printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient curat. Aruncați fasolea de vanilie sau spălați-o și refolosiți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Lăsați crema de patiserie să se răcească la temperatura camerei, 10 minute, apoi amestecați untul. Vrei ca untul să fie încorporat fără a fi topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Acoperiți crema de patiserie cu folie de plastic, apăsând-o direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste bine, cel putin 1 ora si pana la 3 zile.Pentru crema de patiserie cu ciocolată: încălziți 2 linguri de Ganache de ciocolată pentru fiecare 1 cană de cremă de patiserie. Amestecați-le împreună până se încorporează. Se dă la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Combinați ciocolata și zahărul pudră într-un castron rezistent la căldură. Într-o cratiță la foc mediu, aduceți crema la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se dizolvă zahărul. Cuibărește vasul peste o tigaie cu apă clocotită pentru a face un bain-marie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se încălzește, amestecând, până când toată ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți gălbenușurile împreună într-un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă aproximativ 1/2 cană din amestecul de ciocolată topită în gălbenușuri în timp ce se bate, pentru a le tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă amestecul călit de gălbenuș de ou înapoi în tigaia cu ciocolată și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați untul și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Se toarnă ganache fierbinte printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas curat rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Utilizați ganache-ul imediat sau transferați-l într-un recipient etanș și dați-l la frigider timp de până la 2 săptămâni. Ganache nu îngheață bine.Notă: când ganache este răcit, se întărește rapid la un solid. Pentru a reîncălzi ganache pentru turnare sau răspândire, scoateți într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut. Apoi, cuptorul cu microunde pe o putere de 50% pentru intervale de 10 secunde, amestecând între fiecare, până când ganache atinge consistența dorită. De obicei, va trebui să adăugați 1 sau 2 linguri de apă fierbinte pentru a slăbi o ganache rece. Pentru o strălucire lucioasă, trebuie să se întoarcă la mixer pentru a bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista