Pâine umedă cu lingură de porumb

Pâine umedă cu lingură de porumb
Pâine umedă cu lingură de porumb ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 365 de calorii . Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină de porumb, porumb, ceapă verde și înlocuitor de ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ pâine cu lingură de porumb , pâine cu lingură de porumb și pâine cu lingură de porumb .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Se bate treptat laptele. Bateți înlocuitorul de ou, untul, sarea, cayenne și piperul până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Cireșe Confiate și/sau Sărutări De CiocolatăCireșe Confiate și/sau Sărutări De Ciocolată
Roșii Struguri Sau Moșteniri Pentru CopiiRoșii Struguri Sau Moșteniri Pentru Copii
Nucșoară, Proaspăt Rasă Sau Măcinată, OchiNucșoară, Proaspăt Rasă Sau Măcinată, Ochi
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
1-1/2 Cani De Piersici Feliate Congelate, Decongelate Sau 1 Pachet De Zmeura Indulcita Congelata, Dezghetata, Nescurcata1-1/2 Cani De Piersici Feliate Congelate, Decongelate Sau 1 Pachet De Zmeura Indulcita Congelata, Dezghetata, Nescurcata
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
2
Se toarnă într-un 3-qt uns. Care gateste incet. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista