Rață De Ceai Afumat

Rață De Ceai Afumat
Rață ceai afumat ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 155 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de orez, piept de rață, sel gris și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rață Afumată Cu Ceai, Rață Afumată Cu Ceai, și Ceai Afumat Rotisor Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați bine sânii de rață cu prosoape de hârtie. Folosind un cuțit foarte ascuțit, scor partea de grăsime de rață într-un model de diamant, ceea ce face slashes aproximativ 3/4 in. în afară, pentru a permite grăsimii să se redea cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
2
Puneți 1 lingură. ceai, orez, 1 linguriță. sare kosher și boabe de piper într-o râșniță de condimente și se pulverizează în pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Boabe De PiperBoabe De Piper
OrezOrez
CeaiCeai
3
Presărați pulbere pe partea grasă a raței și bateți-o în pulbere, astfel încât să se lipească. Dragați partea inferioară a raței cu orice pulbere vărsată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți o tigaie din fontă (sau altă tigaie grea, rezistentă la cuptor) la foc mare, 1 până la 2 minute, până când este frumos și fierbinte, dar nu fumează. Așezați ușor rața, cu pielea în jos, în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când cea mai mare parte a grăsimii s-a redat și a format o crustă crocantă, profund rumenită (va arăta maro destul de repede datorită condimentelor, dar continuați până când este crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Condimentați partea de carne de rață cu puțină sare kosher și, folosind clești, întoarceți ușor. Glisați tigaia în cuptor și prăjiți 4 până la 5 minute pentru mediu-rar sau câteva minute mai mult pentru mediu sau bine făcut (tăiat pentru a verifica). Evitați gătitul excesiv; carnea va fi dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți rața din cuptor și transferați-o pe o tăietură pentru a lăsa să se odihnească 5 minute. Între timp, pulverizați restul de 1 linguriță. ceai într-o mașină de tocat condimente, apoi adăugați sel gris și dați-i câteva impulsuri pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
8
Feliați rața subțire, transferați-o pe farfurii încălzite și presărați sare de ceai după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
CeaiCeai
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista