Rață De Ceai Afumat
Rață ceai afumat ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 155 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de orez, piept de rață, sel gris și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rață Afumată Cu Ceai, Rață Afumată Cu Ceai, și Ceai Afumat Rotisor Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați bine sânii de rață cu prosoape de hârtie. Folosind un cuțit foarte ascuțit, scor partea de grăsime de rață într-un model de diamant, ceea ce face slashes aproximativ 3/4 in. în afară, pentru a permite grăsimii să se redea cu ușurință.
Puneți 1 lingură. ceai, orez, 1 linguriță. sare kosher și boabe de piper într-o râșniță de condimente și se pulverizează în pulbere.
Presărați pulbere pe partea grasă a raței și bateți-o în pulbere, astfel încât să se lipească. Dragați partea inferioară a raței cu orice pulbere vărsată.
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie din fontă (sau altă tigaie grea, rezistentă la cuptor) la foc mare, 1 până la 2 minute, până când este frumos și fierbinte, dar nu fumează. Așezați ușor rața, cu pielea în jos, în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când cea mai mare parte a grăsimii s-a redat și a format o crustă crocantă, profund rumenită (va arăta maro destul de repede datorită condimentelor, dar continuați până când este crocantă).
Condimentați partea de carne de rață cu puțină sare kosher și, folosind clești, întoarceți ușor. Glisați tigaia în cuptor și prăjiți 4 până la 5 minute pentru mediu-rar sau câteva minute mai mult pentru mediu sau bine făcut (tăiat pentru a verifica). Evitați gătitul excesiv; carnea va fi dură.
Scoateți rața din cuptor și transferați-o pe o tăietură pentru a lăsa să se odihnească 5 minute. Între timp, pulverizați restul de 1 linguriță. ceai într-o mașină de tocat condimente, apoi adăugați sel gris și dați-i câteva impulsuri pentru a combina.
Feliați rața subțire, transferați-o pe farfurii încălzite și presărați sare de ceai după gust.