Rață cu piele crocantă cu sos de port de coacăz roșu Trufat și Tru
Rața cu piele crocantă, cu sos de port de coacăz roșu Trufat și Tru, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1534 calorii, 62g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $14.85 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sânii de rață, bulionul de pui, granulele de bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rață cu pâine prăjită cu brânză și sos de coacăze de Port, Rață înăbușită crocantă cu sos de afine-port, și Piept de pui cu piele crocantă cu sos de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2
Combinați vinul, bulionele, crenguțele de cimbru și frunzele de dafin într-o cratiță, aduceți la fiert și lăsați pe aragaz până se reduce la aproximativ 11/2 căni (aproximativ 35 de minute).Reduceți căldura, adăugați port și gem de coacăze roșii, amestecați pentru a combina, îndepărtați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Coacăze
1-1/2 Cană Supă De Pui
Port
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Se adaugă untul și se amestecă până se topește, se amestecă puțină apă cu făina de porumb, se adaugă în sos și se amestecă până se îngroașă sosul.Notă: sosul poate fi făcut cu o zi înainte și doar reîncălzit pentru a economisi timp în ziua respectivă.Pastârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați păstârnacul tocat într-o cratiță împreună cu suficient lapte pentru a acoperi, aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie, scurgeți rezervând puțin lapte pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați smântână, stoc, lapte rezervat și unt la păstârnac și amestecați sau procesați până smooth.In o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline, adăugați ciupercile și usturoiul, gătiți până când ciupercile se înmoaie, amestecați frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă în piure și se amestecă pentru a se combina, se adaugă ulei de trufe și se amestecă bine.Sâni De Rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Ulei De Trufe
7
Adăugați sânii de rață în tigaia fierbinte, nu destul de fumat, cu pielea în jos, gătiți până se rumenesc frumos și cea mai mare parte a grăsimii de rață a fost redată. (aproximativ 8-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați pieptul de rață cu pielea în sus într-un vas rezistent la cuptor și puneți-l în cuptorul preîncălzit 180C, gătiți timp de 20 de minute, dați un centru roz frumos sau gătiți după dorință doneness.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți piure pe farfurii deasupra cu piept de rață feliat și sos de stropire în jurul farfuriei, serviți sos suplimentar pe lateral.Sos.