Rață crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian

Rață crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian
Rața crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 906 calorii, 60g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, apă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon sălbatic cu Cous Cous și sparanghel prăjit, Pui Tunisian (sau năut) cu sos de iaurt Cous Cous & Green Harissa, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Aruncați ceapa și uleiul de măsline într-un castron mediu pentru a acoperi. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați ceapa pe foaia de copt cu margini și prăjiți până când vârfurile unui cuțit alunecă ușor în și din ceapă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Între timp, combinați zahărul și apa într-o cratiță mică cu fund greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți fără a amesteca până când lichidul atinge o culoare caramel blond deschis, 5-8 minute, învârtindu-se ușor pentru a ajuta amestecul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați oțet de vin roșu dintr-o dată (amestecul va fierbe foarte repede). Continuați să gătiți până când zahărul este re-dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Adăugați vin în tigaie și reduceți până când este ușor siropos, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați mure și cimbru și gătiți până când murele s-au descompus ușor și amestecul este roșu închis cu textura siropului de arțar ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Pentru rață: piepturile de rață se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie din fontă cu fund greu de 12 inci sau oțel inoxidabil la foc mediu-mare până la sclipire, aproximativ 2 minute. Așezați ușor sânii de rață în tigaie cu pielea în jos și apăsați ferm cu spatula pentru a asigura un contact bun între piele și tigaie. Gatiti pana cand pielea devine maro aurie si crocanta, 6 pana la 8 minute. Folosind clești, întoarceți sânii și gătiți pe a doua parte până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 130 de grade pe un termometru de citire instantanee pentru mediu, cu aproximativ 3 minute mai mult sau 140 de grade pentru mediu-bine, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Transferați sânii de rață cu pielea în sus pe o farfurie mare, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 3-5 minute. Reîncălziți gastrique la foc mic, dacă este necesar. Feliați rața și serviți cu cous-cous, ceapă și gastrique.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista