Rață crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian

Rață crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian
Rața crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 906 calorii, 60g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, apă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon sălbatic cu Cous Cous și sparanghel prăjit, Pui Tunisian (sau năut) cu sos de iaurt Cous Cous & Green Harissa, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Aruncați ceapa și uleiul de măsline într-un castron mediu pentru a acoperi. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Transferați ceapa pe foaia de copt cu margini și prăjiți până când vârfurile unui cuțit alunecă ușor în și din ceapă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Între timp, combinați zahărul și apa într-o cratiță mică cu fund greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți fără a amesteca până când lichidul atinge o culoare caramel blond deschis, 5-8 minute, învârtindu-se ușor pentru a ajuta amestecul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați oțet de vin roșu dintr-o dată (amestecul va fierbe foarte repede). Continuați să gătiți până când zahărul este re-dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Adăugați vin în tigaie și reduceți până când este ușor siropos, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați mure și cimbru și gătiți până când murele s-au descompus ușor și amestecul este roșu închis cu textura siropului de arțar ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Pentru rață: piepturile de rață se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie din fontă cu fund greu de 12 inci sau oțel inoxidabil la foc mediu-mare până la sclipire, aproximativ 2 minute. Așezați ușor sânii de rață în tigaie cu pielea în jos și apăsați ferm cu spatula pentru a asigura un contact bun între piele și tigaie. Gatiti pana cand pielea devine maro aurie si crocanta, 6 pana la 8 minute. Folosind clești, întoarceți sânii și gătiți pe a doua parte până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 130 de grade pe un termometru de citire instantanee pentru mediu, cu aproximativ 3 minute mai mult sau 140 de grade pentru mediu-bine, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Transferați sânii de rață cu pielea în sus pe o farfurie mare, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 3-5 minute. Reîncălziți gastrique la foc mic, dacă este necesar. Feliați rața și serviți cu cous-cous, ceapă și gastrique.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista