Rață Buckshot cu umplutură de orez sălbatic și brun

Rață Buckshot cu umplutură de orez sălbatic și brun
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Buckshot Duck cu umplutură de orez sălbatic și brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 1267 calorii, 36g de proteine, și 120g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână condimente sazon, crutoane condimentate, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare includ Umplutură de curcan cu orez brun și sălbatic cu castane și fructe uscate, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați rața pe un raft într-o tigaie. Frecați usturoiul zdrobit și piperul sub pielea raței. Frecați pielea cu 1 pachet de condimente sazon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Prăjiți 3 ore în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 180 grade F (80 grade) C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați măruntaiele de rață rezervate și 1 pachet de condimente sazon într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Așezați amestecul de orez într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se amestecă în ulei și 1 pachet de condimente sazon. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Subţire-Subţire-
7
Într-un castron, amestecați măruntaiele fierte, orezul fiert și crutoanele. Umpleți rața gătită cu amestecul pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
CrutoaneCrutoane
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista