Ravioli prăjiți RITZ
Ravioli prăjiți RITZ ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți condimente, ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ravioli Prăjiți, Ravioli Prăjiți, și Ravioli Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, adăugați uleiul vegetal până când are aproximativ 2 inci adâncime.
Se încălzește la 325 de grade F.
În timp ce uleiul se încălzește, așezați biscuiții RITZ într-un robot de bucătărie și pulsați până când biscuiții sunt zdrobiți în firimituri fine.
Turnați firimiturile într-un vas puțin adânc.
Adăugați praful de usturoi, piperul, condimentul Italian și 2 linguri de parmezan. Se amestecă până când toate condimentele sunt distribuite uniform.
Bateți împreună oul și laptele într-un castron.
Înmuiați fiecare ravioli în amestecul de ouă, apoi în firimiturile de cracker RITZ. Asigurați-vă că fiecare ravioli este acoperit uniform cu firimituri de cracker. Scuturați orice exces.
Odată ce uleiul este suficient de fierbinte, adăugați în ulei loturi mici de ravioli acoperite cu cracker RITZ. Se prăjește aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Urmăriți cu atenție, astfel încât să nu ardă; gătesc repede. Când ravioli sunt maronii aurii pe fiecare parte, scoateți din ulei și așezați-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Presărați ravioli cu parmezan ras rămas și (opțional) pătrunjel tocat.
Se servește cu sos marinara cald pentru scufundare.