Ravioli Prăjiți

Ravioli Prăjiți
Ravioli prăjiți necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 223 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, ravioli cu brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Ravioli Prăjiți, Ravioli Prăjiți, și Ravioli Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se toarnă suficient ulei de măsline într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
În timp ce uleiul se încălzește, puneți Zara și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Lucrând în loturi, înmuiați ravioli în zară pentru a acoperi complet. Lăsați excesul de zară să picure înapoi în castron. Ravioli de dragare în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
RavioliRavioli
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați ravioli pe o foaie de copt și continuați cu ravioli rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Când uleiul este fierbinte, prăjiți ravioli în loturi, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură pliată, transferați ravioli prăjiți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Presărați ravioli prăjiți cu parmezan și serviți cu un bol cu sos marinara încălzit pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista