Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ravioli coapte pentru nopțile săptămânale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 55. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste classico family favorite, ravioli cu brânză, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați O supă de mazăre simplă și sănătoasă pentru nopțile aglomerate, Duminică carne de vită pentru Weeknights aceasta este o alternativă de luni până vineri la coaste de rezervă, și Ravioli La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă sosul de paste, roșiile și apa; lingură 1 cană în vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți jumătate de ravioli și 1 cană de brânză mărunțită peste sos. Se acoperă cu ravioli și sos rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Ravioli
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se presară cu brânza mărunțită rămasă; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
5
Coaceți 45 min. sau până se încălzește, descoperind după 30 de minute.
Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.