Ravioli Elvețieni

Ravioli Elvețieni
Swiss Chard Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli Elvețieni, Ravioli Nudi cu spanac și smog elvețian peste sos simplu de roșii, și Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/4 cană de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați frunze de bietă. Acoperi; gatiti pana cand se inmoaie, dar inca verde aprins, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Scurgere. Se răcește ușor. Strângeți uscat. Se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă în ricotta, 1/3 cană parmezan, ou, usturoi, cimbru, sare, rozmarin și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
RozmarinRozmarin
Brânză RicottaBrânză Ricotta
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
OuăOuă
6
Tapetați foaia de copt cu folie sau folie de plastic; se presară cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați 1 înveliș gyoza pe suprafața de lucru.
8
Periați suprafața învelișului cu niște albuș de ou. Spoon Generos 1 linguriță amestec de chard în centrul ambalajului. Sus cu un alt înveliș. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Chard ElvețianChard Elvețian
9
Transferați pe foaia de copt. Repetați cu ambalajele rămase, amestecul de albuș de ou și bietă pentru a face 32 de ravioli în total. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RavioliRavioli
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Topiți untul într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați salvie; se amestecă 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
12
Se ia de pe foc.
13
Lucrând în loturi, gătiți ravioli în oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Transferați ravioli într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Se toarnă unt de salvie peste ravioli și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
16
Serviți, trecând brânză parmezană suplimentară alături, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista