Spanacul și ravioli de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 156g de grăsime, și un total de 1808 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,43 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Ravioli De Ciuperci, Ravioli Cu Brânză De Ciuperci, și Ravioli Cu Ciuperci Cremoase Cu O Singură Tigaie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare se încălzește 1/4 cană de ulei de măsline. Când aproape fumați, adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand tot lichidul s-a evaporat din ciuperci, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați spanacul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Scoateți de pe foc și puneți amestecul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până obțineți o textură grosieră.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se pune în castron și se amestecă mascarpone și parmezan. Verificați condimentele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mascarpone
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Aliniați 3 ambalaje pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Ungeți cu oul și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
amestec de apă. Folosind o lingură, Aranjați 4 păpuși de umplutură pe fiecare înveliș 2 pe primul rând și 2 pe al doilea 1-inch în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Așezați un alt înveliș direct deasupra, apăsând în jurul umpluturii și sigilând marginile. Folosind un tăietor de ravioli cu caneluri, tăiați pătrate de ravioli. Fiecare ambalaj umplut va produce 4 ravioli, oferindu-vă un total de 12 ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
10
Așezați ravioli pe o foaie de copt înmuiată și păstrați acoperită cu un prosop de in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 4 litri de apă sărată și unsă. Adăugați cu atenție loturi mici de ravioli, aproximativ 3 până la 4 la un moment dat. Acest lucru îi va împiedica să se aglomereze în oală și să se lipească împreună. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute. Folosind un filtru de păianjen, îndepărtați cu grijă ravioli și puneți-l pe farfurie. Cort cu folie pentru a menține cald și de a continua gătit ravioli rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Într-o tigaie sotată, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Când aproape fumați, adăugați ciupercile tocate și sotati până se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 8 minute. Se toarnă cu grijă sosul de roșii și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Împărțiți ravioli între 2 farfurii de servire. Se acoperă cu sos de roșii de ciuperci și se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ravioli
14
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
16
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
17
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
18
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
19
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
20
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
21
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la 6 luni.