Ravioli De Sfeclă Cu Unt De Semințe De Mac
Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 845 calorii. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 113 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sfeclă aurie, pesmet, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Brioșe Cu Semințe De Sfeclă-Mac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.înfășurați sfecla individual în folie; așezați pe foaia de copt. Prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu cuțitul, aproximativ 1 oră. Deschideți folia cu atenție (aburul va scăpa). Mișto. Cojiți sfecla; radeți fin într-un castron mediu.
Se adaugă brânza ricotta și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă pesmetul.
Rulați aluatul proaspăt de paste de ou în foi conform rețetei.
Așezați 1 foaie de aluat pe suprafața de lucru. Folosind tăietor de biscuiți rotund de 3 inci, tăiați foaia în 7 runde.
Transferați rundele pe foaia de copt ușor făinată; acoperiți cu folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas pentru un total de 56 de runde.
Presărați 2 prosoape de bucătărie netede cu făină.
Așezați 8 runde de paste pe suprafața de lucru, păstrând aluatul rămas acoperit cu plastic.
Așezați un castron mic cu apă lângă suprafața de lucru. Lingură 1 linguriță umplutură de sfeclă pe jumătate din fiecare rundă. Scufundați vârful degetului în apă și umeziți marginea a 1 rundă. Îndoiți aluatul peste umplutură, împingând cât mai mult aer posibil și apăsând ferm marginile pentru a sigila.
Transferați la prosoape pregătite. Repetați cu rundele rămase. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte.
Se transferă pe foaia de copt cu ramă și se pune în congelator până când se îngheață solid, aproximativ 6 ore.
Transferați ravioli în pungi de plastic resigilabile. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și amestecați semințele de mac; păstrați cald. Lucrând în loturi, gătiți ravioli în oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt fierte, amestecând des, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în tigaie cu unt topit; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți ravioli în 8 farfurii; se presară parmezan. Aroma, culoarea și textura sfeclei proaspete prăjite sunt incomparabile, așa că nici măcar nu luați în considerare utilizarea soiului conservat. Când alegeți sfecla, selectați ciorchini cu frunze strălucitoare și lucioase atașate.