Ravioli de năut cu Pesto de busuioc și alune

Ravioli de năut cu Pesto de busuioc și alune
Rețeta Ravioli de naut cu Pesto de busuioc și alune ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi + busuioc Chickpea Veggie Burgers cu Pesto cremos de Avocado, Ravioli rapide cu roșii uscate la soare, rucola și alune {Giveaway}, și Pâine De Năut Cu Alune.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pastele, lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făinurile și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați 5 linguri de apă, 1 lingură de ulei și ouă, amestecând bine. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet amestecul de apă prin jgheabul alimentar, procesând doar până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 6 ori. Formați aluatul într-un disc. Se pudrează ușor aluatul cu făină; înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Lăsați să stea 30 de minute.
5
Împărțiți aluatul în 14 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), apăsați aluatul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați 2 porții de aluat în dreptunghiuri de 18 x 3 inch (întorcând aluatul ocazional și pudrând ușor suprafața cu făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
7
Așezați foile de paste plate; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
8
Combinați năutul și următoarele 6 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Așezați 1 foaie de paste pe o suprafață de lucru ușor făinată. Lingură aproximativ 1 1/2 lingurițe amestec de umplere 1 1/2 inci de la marginea stângă a foii; lingură 1 1/2 lingurițe amestec de umplere la intervale de 3 inci de-a lungul lungimii foii. Umeziți marginile și între fiecare porție de umplere cu apă; așezați foaia de paste rămasă deasupra, apăsând pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
10
Tăiați foaia de paste în ravioli de 6 (3 x 3 inch), tăind marginile cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Periați excesul de făină din ravioli; apăsați ușor pentru a aplatiza blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Așezați ravioli pe o foaie de copt ușor făinată (acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase și amestecul de umplere pentru a forma 42 de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Aduceți 6 litri de apă și 1 lingură de sare kosher la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
14
Adăugați 6 ravioli în tigaie; gatiti 1 1/2 minute sau pana nu mai translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Scoateți ravioli din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
16
Așezați ravioli pe o tavă, asigurându-vă că nu se suprapun; acoperiți și păstrați cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
17
Pentru a pregăti pesto, combinați busuiocul și următoarele 5 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, turnați încet 1 1/2 linguri de ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
18
Se servește cu ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
19
Se presară cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
20
Notă de vin: în această rețetă, factorii cheie de asociere a vinului sunt lămâia, nucșoara și busuiocul. Un alb Italian uscat va prelua aromele citrice și verzi ale felului de mâncare, va contrasta frumos cu nucșoara și va acționa ca un contrapunct clar pentru moliciunea ravioli. Cu acest fel de mâncare, încercați Greco di Tufo de la Mastroberardino. 2006 este $ Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
NucșoarăNucșoară
BusuiocBusuioc
GrecoGreco
LămâieLămâie
VinVin

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de busuioc ambalatefrunze de busuioc ambalate781 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2/3 cană făină de naut (fasole garbanzo) (aproximativ2/3 cană făină de naut (fasole garbanzo) (aproximativ1Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiu3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală (aproximativ 9 uncii)făină universală (aproximativ 9 uncii)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit1micicatel de usturoicatel de usturoi33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmalune tocate, prăjitealune tocate, prăjite1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbrânză mascarponebrânză mascarpone0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară întreagă rasănucșoară întreagă rasă281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/4 cană Parmigiano proaspăt ras-brânză Reggiano1/4 cană Parmigiano proaspăt ras-brânză Reggiano0Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului1Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)6Ceapa galbena medie, tocataparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista