Rețeta Ravioli de naut cu Pesto de busuioc și alune ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi + busuioc Chickpea Veggie Burgers cu Pesto cremos de Avocado, Ravioli rapide cu roșii uscate la soare, rucola și alune {Giveaway}, și Pâine De Năut Cu Alune.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pastele, lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făinurile și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați 5 linguri de apă, 1 lingură de ulei și ouă, amestecând bine. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet amestecul de apă prin jgheabul alimentar, procesând doar până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 6 ori. Formați aluatul într-un disc. Se pudrează ușor aluatul cu făină; înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Lăsați să stea 30 de minute.
5
Împărțiți aluatul în 14 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), apăsați aluatul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rulați 2 porții de aluat în dreptunghiuri de 18 x 3 inch (întorcând aluatul ocazional și pudrând ușor suprafața cu făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
7
Așezați foile de paste plate; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
8
Combinați năutul și următoarele 6 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Năut
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
9
Așezați 1 foaie de paste pe o suprafață de lucru ușor făinată. Lingură aproximativ 1 1/2 lingurițe amestec de umplere 1 1/2 inci de la marginea stângă a foii; lingură 1 1/2 lingurițe amestec de umplere la intervale de 3 inci de-a lungul lungimii foii. Umeziți marginile și între fiecare porție de umplere cu apă; așezați foaia de paste rămasă deasupra, apăsând pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
10
Tăiați foaia de paste în ravioli de 6 (3 x 3 inch), tăind marginile cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
11
Periați excesul de făină din ravioli; apăsați ușor pentru a aplatiza blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Făină Pentru Toate Scopurile
12
Așezați ravioli pe o foaie de copt ușor făinată (acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase și amestecul de umplere pentru a forma 42 de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Aduceți 6 litri de apă și 1 lingură de sare kosher la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
14
Adăugați 6 ravioli în tigaie; gatiti 1 1/2 minute sau pana nu mai translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Scoateți ravioli din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
16
Așezați ravioli pe o tavă, asigurându-vă că nu se suprapun; acoperiți și păstrați cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
17
Pentru a pregăti pesto, combinați busuiocul și următoarele 5 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, turnați încet 1 1/2 linguri de ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Busuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
18
Se servește cu ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
19
Se presară cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
20
Notă de vin: în această rețetă, factorii cheie de asociere a vinului sunt lămâia, nucșoara și busuiocul. Un alb Italian uscat va prelua aromele citrice și verzi ale felului de mâncare, va contrasta frumos cu nucșoara și va acționa ca un contrapunct clar pentru moliciunea ravioli. Cu acest fel de mâncare, încercați Greco di Tufo de la Mastroberardino. 2006 este $ Karen MacNeil