Ravioli de mare din Ischia: Ravioli All ' Ischitana

Ravioli de mare din Ischia: Ravioli All ' Ischitana
Reteta Seabass Ravioli din Ischia: Ravioli toate ' Ischitanan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.15 pe portie, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 22g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 493 calorii. Un amestec de cartofi de copt, căței de usturoi, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, Iepure în stilul Ischiei: Coniglio All ' Ischitana, și Pollo all ' ischitana (pui în stil Ischia).

Instrucțiuni

1
1 cană sos de roșii de bază, urmează rețeta;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați bucățile de pește și sotati, amestecând continuu, 8 până la 9 minute, până când peștele este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Scoateți peștele într-un bol de amestecare și lăsați să se răcească. În vasul de amestecare, adăugați maghiranul, piureul de cartofi și 4 linguri de ulei și amestecați pentru a se amesteca bine, fiind sigur că veți sparge tot peștele. Se condimentează, după gust, cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaghiranMaghiran
CartofiCartofi
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Pentru a face pastele, faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus, păstrând forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când se încorporează jumătate din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și resturile de bucăți cruste. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să-l frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă prăfuiți placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
9
Întindeți pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și așezați-le pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
RolaRola
10
Dacă aveți un sucitor de tăiere ravioli, acoperiți stratul de paste cu un strat gros de 1/4 inch din amestecul de biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
RavioliRavioli
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
11
Așezați o foaie egală de paste și apăsați ușor cu mâinile. Rotiți cu grijă cele 2 foi împreună cu rola pentru a forma ravioli. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați ravioli în afară alergând între ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
12
Dacă nu aveți un sucitor de tăiere ravioli, atunci tăiați o singură foaie de paste la un moment dat în dreptunghiuri de 2 inci pe 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
13
Așezați o linguriță de amestec de pește în centrul fiecărui dreptunghi și pliați pastele în jos ca o bucată de hârtie de caiet și sigilați pentru a forma un pătrat de 1 inch. Repetați până când toate ingredientele au fost utilizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PeștePește
14
Aduceți 8 litri de apă la fiert și adăugați 3 linguri de sare. Aruncați ravioli și gătiți 6 până la 7 minute, până când sunt fragede și fierte complet. Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați sosul de roșii, rămânând 2 linguri de ulei și frunze de maghiran și puneți-le la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
MaghiranMaghiran
RavioliRavioli
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Scurgeți ravioli, rezervând apă de gătit și adăugați ravioli în tigaie cu sos de roșii. Aruncați pastele pentru a le îmbrăca cu sosul, reglați umiditatea sosului cu apă pentru paste, dacă este necesar, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
ApăApă
RavioliRavioli
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
18
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
19
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
SucSuc
SareSare

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista