Ravioli de dovleac cu sos de unt brun-salvie
Butternut Squash Ravioli cu sos de unt salvie-maro ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 262 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tortellini de dovlecei de nucă cu un sos de salvie de unt brun și un, Dovlecei prăjiți, cârnați și Pastan Orecchiette într-un sos de salvie cu unt brun, și Ravioli De Dovleac Și Mascarpone Cu Unt Brun De Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați dovlecelul tăiat cu fața în sus pe o foaie de copt.
Așezați 1 lingură de unt în golul fiecărei jumătăți.
Se presară sare și piper după gust. Acoperiți dovlecelul cu o foaie de folie de aluminiu care se înfășoară în margini.
Coaceți dovleceii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și ușor străpuns cu o furculiță, 45 până la 65 de minute.
Scoateți dovlecelul gătit într-un castron și amestecați până se omogenizează.
Se amestecă condimentul, nucșoara, scorțișoara și parmezanul până se omogenizează bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Umpleți o oală adâncă cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere.
Pentru a face ravioli, așezați un înveliș wonton pe o suprafață curată și plană.
Ungeți marginile cu albușul de ou.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de dovlecei în mijlocul wontonului. Acoperiți cu un al doilea înveliș wonton. Repetați cu ambalajele wonton rămase și amestecul de dovlecei până când toate au fost folosite.
Aruncați ravioli în apa clocotită și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Scoateți, scurgeți și păstrați cald până când sosul este pregătit.
Pentru a face sosul, topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă în salvie. Continuați să gătiți și amestecați până când salvia este crocantă, dar nu se rumeneste.
Se adaugă sare și piper după gust.
Așezați 6 până la 8 raviolis pe farfurii de servire și stropiți cu sos.