Ravioli de dovleac cu Margherita crocanta Prosciutto
Ravioli de dovleac cu Margherita crocanta Prosciutto este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 777 calorii. Dacă aveți la îndemână salvie, ulei de măsline extravirgin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ravioli de dovleac cu portocale-ulei de prosciutto, Prosciutto și Ravioli de ciuperci cu sos de unt rumenit de busuioc, și Ravioli Coapte Crocante.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați nucile de pin pe o tavă pentru biscuiți, dați-le la cuptor pentru 5-8 minute la 350 până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Separat, puneți ravioli în oală mare de apă clocotită, gătiți la instrucțiunile de ambalare, aproximativ 8-10 minute. Cerneti cu scurgere mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Separat, în tigaie sos, sote ulei de măsline, usturoi și ciuperci timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adauga Margherita Prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
6
Se sotează până când usturoiul și prosciutto sunt maro deschis, apoi se adaugă Amaretto, permițându-i să se aprindă/să se ardă, apoi se adaugă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Odată ce untul este topit, adăugați bulion de pui. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2-3 minute. Opriți focul și adăugați nuci de pinoli coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Puneți sosul pe ravioli în vasul de paste, garnisiți cu salvie proaspătă (poate prăji și frunzele de salvie până la crocante pentru garnitură).
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.