Ravioli de dovleac cu Margherita crocanta Prosciutto

Ravioli de dovleac cu Margherita crocanta Prosciutto
Ravioli de dovleac cu Margherita crocanta Prosciutto este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 777 calorii. Dacă aveți la îndemână salvie, ulei de măsline extravirgin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ravioli de dovleac cu portocale-ulei de prosciutto, Prosciutto și Ravioli de ciuperci cu sos de unt rumenit de busuioc, și Ravioli Coapte Crocante.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați nucile de pin pe o tavă pentru biscuiți, dați-le la cuptor pentru 5-8 minute la 350 până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Separat, puneți ravioli în oală mare de apă clocotită, gătiți la instrucțiunile de ambalare, aproximativ 8-10 minute. Cerneti cu scurgere mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Separat, în tigaie sos, sote ulei de măsline, usturoi și ciuperci timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adauga Margherita Prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
6
Se sotează până când usturoiul și prosciutto sunt maro deschis, apoi se adaugă Amaretto, permițându-i să se aprindă/să se ardă, apoi se adaugă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Odată ce untul este topit, adăugați bulion de pui. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2-3 minute. Opriți focul și adăugați nuci de pinoli coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Puneți sosul pe ravioli în vasul de paste, garnisiți cu salvie proaspătă (poate prăji și frunzele de salvie până la crocante pentru garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista