Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper

Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper
Ravioli ciuperci cu lamaie-Caper maioneza ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 123 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, sherry, ciuperci button și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, Umplutură De Ravioli De Crab Cu Unt De Lămâie-Caper, și Bețișoare de pește Panko la cuptor cu maioneză cu lămâie-Caper.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti maioneza, combinați primele 4 ingrediente, amestecând până se omogenizează; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2
Pentru a pregăti ravioli, așezați ciupercile shiitake într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Scoateți din procesor.
4
Așezați ciupercile cu nasturi în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciuperci, șalotă, cimbru și usturoi; saut 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați sherry; aduceți la fierbere. Gatiti 8 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Se ia de pe foc; se amestecă parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron; lăsați să stea 10 minute. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit. Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase pentru a preveni uscarea), lingură 2 lingurițe amestec de ciuperci în centrul ambalajului. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Așezați ravioli într-un singur strat pe foile de copt pregătite; pulverizați ușor blaturile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se servește cu maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista