Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper

Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper
Ravioli ciuperci cu lamaie-Caper maioneza ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 123 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, sherry, ciuperci button și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, Umplutură De Ravioli De Crab Cu Unt De Lămâie-Caper, și Bețișoare de pește Panko la cuptor cu maioneză cu lămâie-Caper.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti maioneza, combinați primele 4 ingrediente, amestecând până se omogenizează; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2
Pentru a pregăti ravioli, așezați ciupercile shiitake într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Scoateți din procesor.
4
Așezați ciupercile cu nasturi în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciuperci, șalotă, cimbru și usturoi; saut 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați sherry; aduceți la fierbere. Gatiti 8 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Se ia de pe foc; se amestecă parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron; lăsați să stea 10 minute. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit. Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase pentru a preveni uscarea), lingură 2 lingurițe amestec de ciuperci în centrul ambalajului. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Așezați ravioli într-un singur strat pe foile de copt pregătite; pulverizați ușor blaturile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Se servește cu maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista