Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper
Ravioli ciuperci cu lamaie-Caper maioneza ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 123 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, sherry, ciuperci button și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, Umplutură De Ravioli De Crab Cu Unt De Lămâie-Caper, și Bețișoare de pește Panko la cuptor cu maioneză cu lămâie-Caper.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti maioneza, combinați primele 4 ingrediente, amestecând până se omogenizează; acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti ravioli, așezați ciupercile shiitake într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până se toacă mărunt.
Așezați ciupercile cu nasturi în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, șalotă, cimbru și usturoi; saut 15 minute sau până se înmoaie.
Adăugați sherry; aduceți la fierbere. Gatiti 8 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Se ia de pe foc; se amestecă parmezan, sare și piper.
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron; lăsați să stea 10 minute. Se amestecă smântâna.
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit. Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase pentru a preveni uscarea), lingură 2 lingurițe amestec de ciuperci în centrul ambalajului. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi.
Așezați ravioli într-un singur strat pe foile de copt pregătite; pulverizați ușor blaturile cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.