Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru. Această rețetă face 4 porții cu 790 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, castane, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, și Salvie Și Ravioli Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați castanele și 1/2 cană de apă într-un castron mic rezistent la căldură. Cuptor cu microunde până când apa este fierbinte și castanele s-au înmuiat, aproximativ 3 minute.
Scurgeți castanele (rezervând lichidul) și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă cu 1 lingură de lichid rezervat până se macină fin.
Adăugați cele 1 1/2 căni de parmezan, ricotta și un vârf mare de sare și piper. Se amestecă până se omogenizează complet. Gustați pentru condimente și reglați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Adăugați 1 ou și amestecați până se combină bine.
Transferați într-un vas de amestecare și rezervați.
Aduceți la fiert un vas mare de apă sărată (ar trebui să aibă gust de apă de mare).
În timp ce apa se apropie de fierbere, formați raviolis.
Bateți oul rămas într-un bol mic cu 1/2 linguriță de apă.
Așezați 5 piei wonton pe o suprafață de lucru ușor înmuiată.
Periați pielea wonton cu spălarea ouălor.
Așezați o lingură nivelată de umplutură de castan în centrul fiecărei piele wonton.
Așezați încă 5 piei wonton direct deasupra. Folosiți degetele pentru a apăsa ușor pielea împreună. Folosiți un tăietor rotund de 2 1/2 inci sau tăietor de biscuiți ușor înmuiat în făină pentru a tăia în jurul umpluturii.
Transferați raviolisul umplut pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și acoperiți cu un prosop de hârtie ușor umed. Faceți 15 raviolis suplimentare cu restul de piei wonton și umplutură.
Odată ce toate raviolis sunt făcute, faceți sosul de unt brun.
Așezați untul, usturoiul și cimbrul într-o tigaie mare, dreaptă.
Se încălzește la foc mediu până când untul începe să buleze și să spumeze, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional. Continuați să gătiți până când spuma dispare și încep să apară pete maronii, 1 până la 2 minute, amestecând constant. Opriți focul și acoperiți cu un capac pentru a vă încălzi în timp ce gătiți raviolis.
În loturi, adăugați raviolis pe rând în apa clocotită, amestecând după fiecare adăugare. Gatiti pana cand raviolisul pluteste in varf, aproximativ 2 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate din apă și adăugați la untul rumenit; este în regulă dacă puțină apă de paste intră în sos. Aruncă raviolis în sos. Continuați cu raviolis rămase.
Pentru a servi, scoateți crenguțele de cimbru și usturoiul din sos, rezervând cimbru. Împărțiți raviolisul și sosul între 4 farfurii.
Se presară cu brânza rămasă și frunzele crocante de cimbru. Dacă doriți, stropiți ușor cu oțet balsamic. Folosiți un cojitor pentru a rade subțire castane întregi pe întregul vas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto