Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru

Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru. Această rețetă face 4 porții cu 790 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, castane, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, și Salvie Și Ravioli Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castanele și 1/2 cană de apă într-un castron mic rezistent la căldură. Cuptor cu microunde până când apa este fierbinte și castanele s-au înmuiat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți castanele (rezervând lichidul) și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă cu 1 lingură de lichid rezervat până se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cele 1 1/2 căni de parmezan, ricotta și un vârf mare de sare și piper. Se amestecă până se omogenizează complet. Gustați pentru condimente și reglați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4
Adăugați 1 ou și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Transferați într-un vas de amestecare și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Aduceți la fiert un vas mare de apă sărată (ar trebui să aibă gust de apă de mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
În timp ce apa se apropie de fierbere, formați raviolis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Bateți oul rămas într-un bol mic cu 1/2 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați 5 piei wonton pe o suprafață de lucru ușor înmuiată.
10
Periați pielea wonton cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Așezați o lingură nivelată de umplutură de castan în centrul fiecărei piele wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
12
Așezați încă 5 piei wonton direct deasupra. Folosiți degetele pentru a apăsa ușor pielea împreună. Folosiți un tăietor rotund de 2 1/2 inci sau tăietor de biscuiți ușor înmuiat în făină pentru a tăia în jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
13
Transferați raviolisul umplut pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și acoperiți cu un prosop de hârtie ușor umed. Faceți 15 raviolis suplimentare cu restul de piei wonton și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
14
Odată ce toate raviolis sunt făcute, faceți sosul de unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Așezați untul, usturoiul și cimbrul într-o tigaie mare, dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Se încălzește la foc mediu până când untul începe să buleze și să spumeze, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional. Continuați să gătiți până când spuma dispare și încep să apară pete maronii, 1 până la 2 minute, amestecând constant. Opriți focul și acoperiți cu un capac pentru a vă încălzi în timp ce gătiți raviolis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
17
În loturi, adăugați raviolis pe rând în apa clocotită, amestecând după fiecare adăugare. Gatiti pana cand raviolisul pluteste in varf, aproximativ 2 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate din apă și adăugați la untul rumenit; este în regulă dacă puțină apă de paste intră în sos. Aruncă raviolis în sos. Continuați cu raviolis rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
RavioliRavioli
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
18
Pentru a servi, scoateți crenguțele de cimbru și usturoiul din sos, rezervând cimbru. Împărțiți raviolisul și sosul între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
RavioliRavioli
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
19
Se presară cu brânza rămasă și frunzele crocante de cimbru. Dacă doriți, stropiți ușor cu oțet balsamic. Folosiți un cojitor pentru a rade subțire castane întregi pe întregul vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
CastaneCastane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista