Ravioli cu sos Pesto cremos

Ravioli cu sos Pesto cremos
Ravioli cu sos Pesto cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 497 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frișcă, ravioli umplute cu brânză, sos pesto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ravioli cu sos Pesto, Sos Pesto Gorgonzola peste Ravioli, pui și sparanghel, și Ravioli cu brânză de capră cu sos Pesto de iarnă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic pana se incalzeste bine, amestecand frecvent (nu fierbeti).
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului in apa sarata; scurgere. Aruncați pastele cu amestec de frișcă și presărați cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista