Ravioli cu sos de roșii creveți
Ravioli cu sos de roșii creveți este un fel principal care servește 5. O porție conține 718 calorii, 28G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home necesită busuioc, făină, parmezan și conserve de roșii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ravioli cu sos de roșii-Alfredo, Ravioli De Spanac Cu Sos De Roșii, și Ravioli De Brânză Cu Sos Picant De Roșii.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Puneți roșiile într-un blender, acoperiți și procesați până se curăță; se adaugă la amestecul de ceapă. Se amestecă zahărul brun, frunza de dafin, cuișorul, busuiocul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Între timp, gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți și aruncați frunza de dafin și cuișorul din sos. Reduceți căldura; amestecați treptat smântâna.
Adăugați creveți;încălziți.
Scurgeți ravioli; se acoperă cu sosul, brânza și arpagicul.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Ravioli în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Luiano Chianti Classico Riserva]()
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.